fbpx

JUBILEUM FESTIVAL ALS RELATIE EVENEMENT

Opdrachtgever: The Greenery
Aantal personen: 500 personen
Type festival: Jubileum Festival
Doelgroep: Telers, klanten en relaties
Doel: Bedanken, vieren en informeren
Locatie: In de bedrijfshal

Ter ere van het 20-jarig jubileum van The Greenery organiseerden wij een jubileumfestival. De locatie was een enorme gekoelde fabriekshal die voor de gelegenheid volledig tot festivalplein was omgebouwd.

Na een feestelijke ontvangst volgde een congres waarbij de nieuwste ontwikkelingen en trends van de groenten- en fruitsector nader werden besproken. Er waren verschillende bekende sprekers, waaronder de eigenaar van de Jumbo-supermarkten.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een toost op het 20-jarig bestaan. Hierna was er gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door het distributiecentrum. Hiervoor hadden wij wagentjes ingezet. Aansluitend volgde er een netwerkborrel met verrassende culinaire gerechtjes vanuit diverse foodtrucks. Het werd weer bevestigd dat een festivalthema uitstekend werkt voor relatie evenementen!

Benieuwd hoe we bij jou een Jubileum Festival in een fabriekshal kunnen creëren? Meer weten? Je kunt ons festivalteam bereiken via telefoonnummer 010-7504400. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

© Copyright - Festival op het Bedrijf