fbpx

Festivaltenten huren voor bedrijfsfestival

Ben je van plan om een bedrijfsfestival te gaan organiseren op het eigen bedrijfsterrein en zoek je een festivaltent? Wij kunnen je helpen! We beschikken over diverse soorten festivaltenten die toepasbaar zijn in vrijwel iedere situatie. Afhankelijk van het type bedrijfsfestival dat jullie organiseren, hebben wij de festivaltent die jij zoekt!

Festivaltenten – van stretchtent tot perfect-sky

De meest gebruikte tent is de stretchtent. Wij hebben een systeem bedacht dat we deze tenten zelfs binnen of op een betonnen vloer kunnen plaatsen zonder haringen. Ook de spantenten- ook wel circustenten genoemd, zie je steeds vaker. Uniek zijn onze XXL wigwams met ruimte voor honderden gasten. En natuurlijk hebben wij ook aluhal-partytenten. Maar zelfs als het gaat om easy-setup overkappingen kunnen wij doe voor je regelen.

Vergunning & facilitaire zaken

Voor het plaatsen van een tent op het eigen bedrijf is vaak een vergunning of een meldingsplicht noodzakelijk. Wij kunnen dit gedeelte voor je verzorgen en al het contact met de gemeente, veiligheidsregio en de brandweer van je overnemen. Ook diverse andere facilitaire zaken die van belang zijn, zoals stroom-, toilet- en veiligheidsvoorzieningen kunnen wij voor je verzorgen.

Stel hier je eigen festival samen.

© Copyright - Festival op het Bedrijf