fbpx

50-jarig jubileumfestival gebr. Baars

50-jarig jubileumfeest J. & C.J. Baars

Opdrachtgever: J.&C.J. Baars
Aantal personen: 1000 personen
Type festival: Jubileum festival
Doelgroep: Relaties en collega’s
Aanleiding: 50-jarige jubileum
Locatie: Eigen bedrijfsterrein te Lijnden

Voor de Gebr. Baars in Lijnden mochten wij recentelijk een groots 50-jarig bedrijfsjubileum in festival sfeer organiseren. Er was gekozen voor een feestelijk Open Dag Festival, waarbij er bijna 1.000 klanten, relaties, vrienden en familieleden waren uitgenodigd.

Op het enorme terrein stonden bijna 100 bedrijfsvoertuigen en werkequipment tentoongesteld. Centraal hadden wij een feestelijk festivalplein gecreëerd, compleet met stretchtent, foodtrucks en volop festivalgezelligheid.

Gedurende het Open Dag Festival konden de bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten, zoals de Greenscreen Photostudio, rondleidingen en demonstraties. Ook op culinair gebied was er van alles te beleven: van een poffertjes foodtruck tot heerlijke zomerse ijsjes vanuit de ijstruck “Ik smelt voor Jou”. Verder serveerden wij vanuit foodtrucks heerlijke broodjes hamburger, waarbij de gasten deze helemaal zelf konden samenstellen.

Ook aan de kids was gedacht. Er waren elektrische mini-graafmachines bij een grote zandbak, de kinderen konden zelf plaatsnemen in een graafmachine simulator, er was een groot springkussen en een volledig ingerichte kidscorner met allerlei knutselactiviteiten.

Kortom, het was een supergezellig 50-jarig bedrijfsjubileum in festivalsfeer waarover de gasten nog lang zullen napraten! Ga jij binnenkort ook een Open Dag Festival organiseren? Bekijk de mogelijkheden voor jouw jubileumfestival.

© Copyright - Festival op het Bedrijf