fbpx

Nieuws

bedrijfsfestivals-tot-100-personen-vanaf-1-juli-toegestaan

Bedrijfsfestivals tot 100 personen vanaf 1 juli weer toegestaan

Zojuist is bekend geworden dat kleinschalige evenementen tot 100 personen vanaf 1 juli 2020 weer zijn toegestaan! Dat is goed nieuws voor de bedrijfsfestival- en evenementenbranche en natuurlijk ook voor jullie! Nu wordt het toch nog mogelijk om bijvoorbeeld het zomerevenement op de zaak door te laten gaan.

Speciaal voor groepen van 50 tot 100 personen* heeft Festival op het Bedrijf diverse arrangementen gemaakt. Heb je meer dan 100 medewerkers, dan kunnen we het evenement in twee of zelfs drie delen laten plaatsvinden. Zo kunnen we op één dag toch nog een grotere groep gasten ontvangen. Natuurlijk voldoen deze kleinschalige bedrijfsfestival-concepten aan alle voorwaarden die door het RIVM worden gesteld en de 1,5 meter norm.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We maken graag een vrijblijvend voorstel. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085 – 047 14 87. Zodra we alle gegevens met je hebben besproken, ontvang je binnen enkele dagen ons voorstel.

(*) Het aantal van 100 personen is inclusief bediening en artiesten zoals bijvoorbeeld de DJ. De voorwaarden lees je in het nieuwsbericht van de Rijksoverheid.

festival-at-home-box

LEUK ALTERNATIEF: DE FESTIVAL@HOME BOX
Vanaf 1 juli zijn bedrijfsfestival tot 100 gasten weer toegestaan en waarschijnlijk pas na 1 september zijn grotere groepen weer toegestaan. Zoek je in die tussentijd een leuk alternatief voor het zomerfestival bij jullie op de zaak? Of zoek je een leuk zomergeschenk om je medewerkers of klanten een extra blijk van waardering te geven? Dan is de Festival@Home Box zeker iets voor jou! Gebaseerd op jouw wensen en budget, maken we een maatwerk geschenkbox. Van een VrijMiBo Festivalbox in een brievenbusdoosje tot een grote Summer Vibes Box met zomerse verrassingen. We maken graag een voorstel op maat. Lees meer over de Festival@Home Box of bel ons via telefoon 085 – 047 14 87.

© Copyright - Festival op het Bedrijf